EY har annonsert kjøpet av den nordiske SAP- og IBM-spesialisten Skye, med ca. 145 ansatte og en omsetning i 2017 på 195 mill. kr. Kjøpet er godkjent av Konkurransetilsynet og closing har nå funnet sted.

Samtlige aksjer i selskapet er overtatt, og tjenestene vil fremover bli markedsført under navnet EY Skye. Ledergruppen i selskapet vil bestå som før oppkjøpet.

Skye er leverandør av teknologitjenester innen software, konsulentvirksomhet og prosjekter til ca. 125 kunder. Selskapet har kontorer i Norge og Sverige. Skye har som mål å hjelpe selskaper med digitalisering ved å flytte IT inn i hjertet av virksomheten for å øke utnyttelsen av selskapets ressurser. EY har med dette over 1 100 rådgivere i Norden som leverer digitale tjenester og rådgivning til privat og offentlig sektor.

– Teknologi og digitalisering er stadig viktigere for dagens virksomheter. Ved å slå sammen kompetansen i Skye og EY skaper vi et sterkt fundament for å levere tjenester på dette området. Skyes ressurser utfyller vår kompetanse både i Norden og globalt, sier Stig Thorgersen, partner og leder for EYs rådgivningstjenester i Norden.

Les pressemeldingen her


EY Skye

skrevet av Joakim Löves on 29.11.2018 08:40
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019