Capgemini

Som et ledd i Capgeminis storsatsing på SAP har de fått ytterligere to dyktige ressurser på plass.

Vegard Rafteseth
Vegard Rafteseth

  Vegard Rafteseth startet i Capgemini 01.10.2018, er 33 år og kommer fra Alere/Abbott hvor han jobbet som Nordic Business Controller for 6 enheter i Norden.
Han bor på Hagan i Nittedal og mye av fritiden går med på oppussing av enebolig han og samboeren tok over for et halvt år siden, i tillegg til musikk og reising.
Har en BSc i økonomi og har rundt 8 års erfaring med SAP som superbruker i modulene MM, SD, FI og CO og var en viktig bidragsyter ved systemtilpasninger i tidligere jobb.
     
Magnus Johansen
Magnus Johansen
  Magnus Johansen hadde første arbeidsdag 1. oktober 2018. Han begynner i Accelerate programmet som en del av Capgeminis store satsing på Next-generation SAP. Tidligere jobberfaring er fra MH-Wirth og Voith Hydro AS som controller i SAP. Han bor på Bjølsen i Oslo med sin kone og er 31 år gammel. Har en bachelor fra Markedshøyskolen og en master i applied finance fra Queensland University of Technology. Magnus er en veldig ivrig klatrer som opptar mesteparten av fritiden hans.skrevet av Joakim Löves on 3.10.2018 17:45
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019