Didrik Arstad

Bedriftens forretningsapplikasjoner er ikke lenger bare viktig for effektivitet, kontroll og tilforlatelig rapportering, men utgjør selve grunnlaget for nye forretningsmodeller, nye kundeopplevelser og ikke minst måten vi organiserer økonomiprosessene på . Noen vil til og med mene at den digitale transformasjonen også handler om hvordan vi kan endre måten vi arbeider på innen økonomifunksjonen. Andre mener også at CFO bør ta en sentral rolle som driver av den digitale transformasjonen. Uansett må forretningen sitte i førersetet.

Alt dette tror jeg mange allerede forstår og erkjenner, men det er vanskeligere å komme fra ord og tanker til handling. Brorparten av våre medlemmer er på et eller annet stadium i sin transformasjonsreise, men de fleste er ikke kommet ordentlig i gang. De vurderer, tenker og utreder og alle søker etter hva, hvordan, hvorfor og når og hvor mye koster det.

Mange, tror vi i SBN, sliter med å regne hjem og få den fulle og hele forståelse av hvilken verdi alt det nye har og kan få. Derfor søker vi å gi noen innspill til hva som ligger der av muligheter og kost/nytte.

Bare for å nevne kort:
 


Se her for mer detaljert informasjon og påmelding


SBN

skrevet av Didrik Arstad on 26.09.2018 14:45
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019