Capgemini er godt i gang med å bemanne opp sin storsatsing som SAP Powerhouse. Målet er å ansette 100 SAP-konsulenter i Norge innen utgangen av 2019. Allerede nå er Capgemini halvveis til målet sier Einar Christophersen, Principal SAP i Capgemini.

Om du ønsker å være med på laget så ønsker Capgemini å høre fra deg! 

Einar sier videre at han elsker å bygge ting opp fra grunnen av, og de som ønsker å være med på å forme vår SAP-satsing er mer enn velkommen til å bli med på reisen. Men de bør skynde seg, for det er jo langt mer moro å være med på en satsing fra starten av, enn å komme inn når ting har begynt å sette seg, sier han videre.

Her er noen av de nyansatte i SAP avdelingen i Oslo

Fra venstre: Karl Mo, Henrik Bjerkelund, Einar Christophersen, Axel Scharning, Areej Shaukat, Bård Helle og Anpan Kailasapillai.

 

Capgemini investerer store midler i både rekruttering og opplæring i satsingen på SAP. Einar var ikke i tvil om at han hadde lyst til å bli med på laget når han forstod hvor mye selskapet legger i dette.

Selv har han jobbet med SAP siden 1994, både som konsulent og bruker. Det er dog ikke nødvendig å ha like lang erfaring som Einar for å bli med på satsingen til Capgemini. Capgemini søker alt fra erfarne SAP-konsulenter til folk uten direkte SAP-erfaring. Foruten de riktig erfarne konsulentene, tenker Capgemini primært folk med 1-2 års arbeidserfaring, men er også åpne for enkelte nyutdannede. De vil alle få opplæring og sertifisering, og kan blant annet bli sent på et 3-4 ukers langt kurs i India.

Capgeminis satsing på SAP er på ingen måter tilfeldig. Det er ikke mange andre teknologier det er like mye oppmerksomhet rundt akkurat nå. I og med at support på de gamle systemene snart opphører, er det mange kunder som skal over til SAP HANA og S/4 HANA. I tillegg tilbyr selskapet andre SAP-produkter for SMB-markedet. Capgemini skal kunne tilby et SAP ERP system til samtlige kunder – uansett størrelse. Ulike skyløsninger er sentralt, uavhengig av hvilken SAP-løsning man velger, men tilbyr selvfølgelig også on-premise og hosting-løsninger. Capgemini kommer dermed til å ha en litt bredere SAP produktportefølje enn mange andre partnere.

 

Har du spørsmål til satsingen, eller ønsker en uforpliktende samtale, ta kontakt med Einar Christophersen via einar.christophersen@capgemini.com eller på telefon 952 92 564.

skrevet av Astrid Helen Haukås on 6.09.2018 07:50
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019