Einar Christophersen
Einar Christophersen, Head of SAP Norway, Capgemini


Capgemini

Capgemini gjør en storsatsing innen SAP og skal ansette 100 SAP-konsulenter i Norge.
Vi skal bli et SAP Power-house og størst og best på SAP i Norge innen utløpet av 2019, sier Einar Christophersen, nyansatt Head of SAP Norway hos Capgemini.

Satsingen innebærer investeringer i både rekrutering og kursing. Vi søker folk med 1-2 års arbeidserfaring som vil bli sendt på kurs og sertifisert på «Next generation SAP» i tillegg til at vi også ønsker oss seniorkonsulenter.
Blant SAP-kundene til Capgemini finner vi de største industriselskapene i Skandinavia innen offentlig, olje og gass, prosess, produksjonsindustri, distribusjon og varehandel.

I dag teller vi 35 SAP-konsulenter i Norge og ca. 200 i Skandinavia. Den største veksten vil i første omgang være i øst, men vi søker også flere dyktige SAP konsulenter i vest basert på økende oppdragsmengde. Målet er å være 100 SAP-konsulenter i Norge innen utgangen av 2019.
Hovedfokus i tiden fremover vil naturlig nok være S/4 HANA, men også andre SAP-produkter for SMB-markedet. Vi skal kunne tilby et SAP ERP system til samtlige kunder – uansett størrelse. Ulike skyløsninger er sentralt, uavhengig av hvilken SAP-løsning man velger, men vi tilbyr selvfølgelig også on-premise og hosting-løsninger.

Har du spørsmål til satsingen, eller ønsker en uforpliktende samtale, ta kontakt med Einar Christophersen via einar.christophersen@capgemini.com eller på telefon 95292564.

Link til artikkelen på Computerworld
skrevet av Joakim Löves on 13.06.2018 07:14
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019