Eva-Maria Fahrer SBN Adfahrer

Det er spennende tider da vi er i ferd med å velge det overordnede tema for årets SBN-konferanse. Vi har også funnet et nytt lokale. Ikke bare nytt for oss, men helt nytt bygg med veldig fin beliggenhet. Et sted som passer veldig bra med vårt foreløpige slagord; Tenk nytt! - Tid for forbedring og transformasjon.

Hotellet er det første Marriott-hotellet i Norden, og åpnet i september i fjor. Hotellet er bygget etter det nye Moxy-møtekonseptet, se denne linken: http://moxy-hotels.marriott.com/no. Mariott er en global hotellkjede med over 6500 hoteller i 127 land. Mariott, med hovedkontor utenfor Washington, D.C., har en lang historie og ble grunnlagt av J. Willard og Alice Marriott, og har vært drevet av familien i 90 år.

Hotellet vårt heter Oslo X, og ligger i Kragerudveien 50, Skjetten, se linken http://moxy-hotels.marriott.com/en/hotels/oslo-x. Vi har reservert alle hotellrommene på hotellet frem til 2. september. Link som konferansedeltagere kan bruke til å bestille rom vil bli gjort tilgjengelig. Etter 2. september, vil de resterende rommene være på Booking.com, Hotels.com etc.

For ordens skyld: Jeg er som du kanskje forstår, samtidig veldig oppmerksom på undersøkelsesresultater, fra i fjor. 72% av deltakerne sa at de likte fjorårets hotell og ønsker å være der også neste år. Derfor skriver jeg denne teksten til deg. Etter å ha diskutert dette med noen av de som deltok i fjor og SBN Core Leadership Team, tror jeg det "koker ned til" at hotellet vi hadde i fjor, hadde 3 store fordeler. 1) Hotellet var OK i prisingen, og derfor kunne vi holde konferanseprisen på et akseptabelt nivå. 2) Det var nær Oslo 3) Det var nær flyplassen. Vårt nye hotell har en god pris, ligger nær Oslo og flyplassen, så det oppfyller alle 3 kriterier, og er også supermoderne og friskt, så jeg håper du vil nyte vårt valg.

Her er noen bilder fra konferansefasilitetene:

Moxy Oslo X SBN Conference

Moxy Oslo X SBN Conference

Moxy Oslo X SBN Conference

skrevet av Eva-Maria Fahrer on 27.04.2018 12:17
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019