Andries van Bruggen

Dette betyr at SAP kundene må ta stilling til de mulighetene og utfordringer som finnes innenfor den nye SAP lisensmodellen SAP AG har utviklet og introdusert i markedet.

Dette (nye lisensmodeller) kom ikke helt uventet. Det har lenge svirret rykter om at ‘noe er på gang’. Sett i forhold til de teknologiske endringer, og ikke minst temaet ‘Indirect Usage’, var det ikke noe annet å vente. Nå har de kommet og SAPs kunder og våre medlemmer vil bli kjent med en lisensmodell som er transparent, fremtidsrettet og rettferdig.

Hvilken løsning som passer best for den enkelte bedrift er noe bedriften må finne ut av ved å sette de ulike variantene opp mot hverandre, evaluere disse, og ta en beslutning.

Den 26 April har SBN organisert noe vi kaller for Lisensdag og hvor vi skal gjennomgå de forskjellige mulighetene og utfordringer som ligger innenfor de nye lisensmodellene. Alt taler for at dette burde bli en interessant dag (halvdag).

SBN, som medlem i den internasjonale brukerforeningen (SUGEN), har vært med i prosjektet (License Charter Team) og har således opparbeidet seg en kompetanse på dette feltet og ikke minst et nettverk, vil kunne være en ressurs for de bedriftene som ønsker en oppdatering av deres lisensmodell. Dette f.eks. i form av et infomøte i bedriften.

Håper virkelig å treffe mange av dere den 26 April.

Sign up for F2F event April 26

Read more from SUGEN

Read SAP Press Release

 

 

skrevet av Andries Van Bruggen on 22.04.2018 09:50
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019