Torsdag 1. juni gikk årets Neptune UX Summit av stabelen på Latter i Oslo. En samlet bransje møtte opp for å bli inspirert, lære og nettverke. S5 Consulting stilte som sponsor, og bidro med et engasjerende innlegg fra scenen.

I løpet av eventet kunne man høre om vellykkede prosjekter med Neptune Software og moderne Fiori UX, nyheter innen SAP-teknologien og hva det betyr for ulike bedrifter, samt hvordan andre SAP-partnere bruker sin kunnskap og erfaring til å skreddersy løsninger.

Blant foredragsholderne var Nicolay Aarstad Wildhagen fra S5 Consulting. S5 engasjerte med demoer av IoT mot SAP Cloud og bruken av droner for scanning av RFI-brikker. Alt knyttet sammen ved bruk av Neptune og satt opp av eksperter fra S5.

- Neptune UX Summit 2017 ble en stor suksess både for arrangørene og oss, sier Sveinung Gehrken. Han synes det er topp å ha en dag der bransjen samles og deler sin kunnskap.

Blant høydepunktene trekker Gehrken fram de positive tilbakemeldingene S5 Consulting fikk fra kunden Johnson & Johnson for sine PM apper.

- De er imponert over både sluttresultatet og at vi fikk på plass en full løsning på kun 5 uker, forteller Gehrken.

S5 Consulting gleder seg allerede til neste års UX Summit!

S5S5  

skrevet av Joakim Löves on 15.06.2017 11:51
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2018