Vi er veldig glade og stolte over å kunne informere om at Hilde Tautra fra Orkla nå er valgt inn som styremedlem i HR InnoTeam. Det skjedde på styremøtet den 25. april.

HR InnoTeam har et bredt utvalg av norske bedrifter representert. Cognizant, Aibel, Direktoratet for økonomistyring, Sariba, ISS Facility Services, SAP og nå også Orkla. 

På møtet den 25. april jobbet vi med kvalitetssikring av programmet til HR Innovation Day den 31. mai. Det nyeste på agendaen denne dagen er at vi har satt av 2 timer til et panel som omhandler den nye Personvernforordningen. Bernhard Rikardsen fra Sariba og Espen Sandvik fra advokatfirmaet Artnzen de Besche vil presentere og diskutere utfordringer på konkrete områder, og vise hva som faktisk skal til for å komme i mål og hvordan arbeidet bør gjennomføres for å sikre en helhetlig løsning. Marit Søderberg fra Sariba og Karin Ejstrup fra EPI-USE Labs vil også delta i panelet. HR styremedlem, Elin Haukeland Madell fra Aibel er ansvarlig for spørsmål. 

Registrer deg til HR Innovation Day her

Vi jobber også med konferansen, som i år går av stabelen den 24. og 25. oktober. I år er konferansens mål å hjelpe deltakerne med å oppnå "Business Process Excellence through Digital Transformation". Konferansen lanseres 19. mai, og vi feirer lanseringen med et veldig godt Early Bird-tilbud! Du kan se HR-programmet her. 

 

Orkla er et av de eldste storselskapene i norsk næringsliv. Selskapets historie går over 350 år tilbake i tid og rommer både opp- og nedgangsperioder. Orkla startet opp som et rent gruveselskap basert på den rike malmforekomsten på Løkken Verk i Sør-Trøndelag. Orkla er i dag en ledende leverandør av merkevarer til dagligvarehandel, storhusholdning, faghandel, apotek og bakerimarkedet. Norden, Baltikum og utvalgte land i Sentral-Europa er Orklas hovedmarkeder. De har kjente merkevarer som Stabburet, Toro, Grandiosa, Jif, Jordan, KIMs og Nidar, for å nevne noen. 

 

HR InnoTeam

(f.v. Hilde Tautra, Knut Moltubakk, Thea Nilsen, Lionel Layerle)

     

skrevet av Thea Cecilie Nilsen on 18.05.2017 08:35
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2018