Alexander Schinnes
Pearl

Det er med stor glede Pearl kan tilby sine kunder sertifisert kompetanse på utvikling av Fiori applikasjoner og systemer. Alexander Schinnes, fra Pearl Consulting AS, er blant de første i Norge og verden forøvrig som er sertifiserte på Fiori utvikling. SAP lanserte sertifiseringen ”SAP Certified Development Associate – SAP Fiori Application Developer” 31. mars 2017 i Norge.

Allerede 26. april var Pearl sertifiserte på dette området gjennom Alexander for å være blant de fremste aktørene i markedet når det kommer til kompetanse på Fiori, som er det mest naturlige valget av brukergrensesnitt for løsninger som ECC på HANA og S/4 HANA.

Alexander kan dermed lage nye Fiori applikasjoner fra bunnen av som er skreddersydd kundens behov, eller tilpasse eksisterende Fiori applikasjoner etter ønsker og behov. Dette er kompetanse som Pearl er stolte av å inneha og som vil bli mer og mer verdifullt ettersom SAP beveger seg over på S/4HANA i tiden som går.

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan hjelpe til med så ta kontakt med Alexander på alexander.schinnes@pearlconsulting.no eller

Kom å hør på han dele sin kunnskap om Fiori på SBN sitt arrangement IT Trends and Experience Sharing 30. mai https://www.sap-sbn.no/no/aktivitet/1211/it-trends-and-experience-sharingskrevet av Joakim Löves on 17.05.2017 10:45
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2018