Klaveness

Skye

Rederiselskapet Torvald Klaveness og Skye Consulting har inngått et samarbeid for å forenkle og forbedre interne prosesser ved hjelp av neste generasjons programvare fra SAP.

  Skye
  Lasse Kristoffersen, Administrerende Direktør i Torvald Klaveness, og Tommy Rugsveen, Partner i Skye, vid signeringen.

Å utnytte ny digital teknologi er en sentral del av vår strategi og å oppgradere til SAP S/4HANA er en naturlig konsekvens av dette, sier Administrerende Direktør Lasse Kristoffersen. Vi går med dette fra en SAP løsning fra 1998 med stor grad av skreddersøm, til en betydelig mer standardisert løsning som bygger på beste praksis i dag. Dette setter oss i stand til å effektivisere og kontinuerlig utvikle våre prosesser og systemer etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig. Med SAP S/4HANA vil vi være i stand til å analysere store datasett på en effektiv måte og følge opp vår forretning i sann tid.

Samarbeidet med Skye Consulting startet i 2010, og prosjektplanleggingen for oppgraderingen startet allerede i mai 2016.

Tommy Rugsveen, Partner i Skye, påpeker at produktlandskapet til SAP er stort og at det derfor er svært viktig at man tar de rette valgene i en slik prosess.

Planen er at systemet vil være implementert i Q4, 2017. Prosjektet blir levert av lokale ressurser fra Skye sitt Kolbotn kontor og løsningen vil driftes av Basis Consulting i Norge. 

Skye
SAP Fiori bruker grensesnitt gir forbrukeren en moderne opplevelse på alle brukerflater
  Skye
SAPs modulære suiteOm Torvald Klaveness
Torvald Klaveness er et familieeid rederi som ble etablert i 1946 av Torvald Klaveness.
Selskapet har hovedkontor i Oslo, Norge og kontorer i Singapore, Shanghai, Manila og Rio de Janeiro med rundt 165 ansatte på land og 650 ansatte på skip.

Om Skye Consulting AS
Skye Consulting tilbyr konsulenttjenester med fokus på SAP og IBM software. Selskapet har en solid teknisk kompetanse og svært erfarne økonomi og logistikk-konsulenter.
Skye er en ledende aktør på det Norske SAP markedet og jobber med mange av de ledende selskapene i Norge. Selskapet har hovedkontor på Kolbotn og et avdelingskontor på Stord. Skyes datterselskap i Sverige har kontorer i Stockholm og Gøteborg.
Selskapet har vokst betraktelig siden starten i 2010, og teller nå oøver 110 ansatte. Selskapet har ambisiøse mål for videre vekst de kommende årene. 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Skye Consulting AS:

Eric Gunnarsson,
Key Account & Partner Manager

Mob:  (+47) 954 92 254
Mail:   eric@skye.no
Web:  www.skye.no
Ormerudveien 2C, 1410 Kolbotn, Norway

Klaveness:

Lasse Kristoffersen
Administrerende Direktør

telefon +47 2252 6238
skrevet av Joakim Löves on 15.05.2017 11:26
Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2018