S5 Consulting tilbyr markedet et komplett SAP-miljø, med ledende spesialister innen sine respektive SAP fagområder. Gjennom ledende løsninger og konsulenttjenester skaper vi varige verdier for kunder, aksjonærer, ansatte, SAP og S5 Community. Selskapet har sin opprinnelse i FRAM Gruppen AS, som ble etablert i 2007, og ledes av Tom W. Gulbrandsen. I 2013 ble selskapsnavnet endret til S5 Consulting, som illustrerer hvordan selskapet dekker SAPs 5 markedsområder.


S5 Consultings visjon er å skape begeistring med SAP gjennom å støtte metoder som «lean», for å frigjøre tid og ressurser ved å skape bedre flyt i virksomhetens arbeidsprosesser i SAP. Man jobber smartere ved å forenkle prosessene og fjerne tidstyver og aktiviteter som ikke skaper verdi.


Med nyervervet PCoE-sertifisering fra SAP får S5 Consultings kunder og samarbeidspartnere trygghet for at de innehar formell og relevant SAP-ekspertise på høyt nivå. Sertifiseringen dokumenterer at S5 Cpnsulting er en av få SAP-partnere i Norge med dette nivået av SAP-kompetanse, og gjør at de også kan ta ansvar for lisensvedlikehold og support på vegne av SAP. Slik gir de brukerne nye opplevelser med SAP.


Sammen med utvalgte partnere har S5 Consulting etablert S5 Community, en sammenslutning av erfarne SAP-spesialistmiljøer i det norske markedet. Tilsammen teller S5 Community mer enn 75 norske SAP-eksperter.


www.s5consulting.no og www.s5community.no

Link til våre interne cooperation dokumenterSverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2017