Velkommen til den norske SAP bruker foreningen (SBN).

SBN er en del av en nordisk "community" for SAP sine kunder og opereres til daglig av Adfahrer AB. Vårt oppdrag er å hjelpe våre kunder å få mest mulig verdi ut av sin investering i SAPs produkter. 

En SAP community bygd av kunder fra alle de nordiske land. 
Vi legger til rette for erfaringsutveskling mellom medlemmene på norsk, nordisk og gjennom SUGEN, SAP's internasjonale forum for brukerforeninger. All informasjon er tilgjengelig på norsk, engelsk, dansk og svensk. Den engelske hjemmesiden er www.adfahrer.com. Vår web-community finnes på fire språk norsk, engelsk, dansk og svensk:

  1. SAP-SBN.no, er vår community i Norge.
  2. SAP-SDK.dk, er vår community i Danmark. 
  3. ADSIG.se, er vår community på Sverige. 

Våre communities ble grunnlagt i 1993 og velkommer nordiske SAP kunder. 

Vi sender e-Nyhetsbrev på fire språk.
Registrer deg for vårt e-nyhetsbrev her. 

Vi hjelper våre kunder å påvirke SAPs løsninger. 
Vi gir gode råd og svarer på våre kunders spørsmål. Vi arrangerer «kunde til kunde» erfaringsutvekslinger og hjelper våre kunder å finne de rette løsningene for sine utfordringer.

Vi arrangerer populære eventer, webinarer, seminarer, Innovation Teams samt konferanser med fokus på forretningsnytte. For mer informasjon se våre medlemsider. Les mer om vårt tilbud for medlemmer og partnere her. 

Bærekraftighet og god moral er viktig i verden og inngår i alle våre beslutninger. Driften av foreningen herunder kontor, konferanse, konferanseverktøy, web, webinarverktyg, seminar etc er outsourcet til Adfahrer AB som har høy kompetanse og har drevet med dette siden 1993. Communitiens finanser er sunne og transparente og gjør det mulig for medlemmene å følge med på alle offentlige finansielle websider. Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2018