Kaba Workforce Management - Nordic

Kaba GmbH
Kaba Group er en verdensledende aktør innen sikkerhetsbransjen - et internasjonalt, børsnotert selskap med nærmere 9.000 ansatte og representert i mer enn 60 land. Kaba tilbyr innovative, avanserte adgangskontroll løsninger for bygg, anlegg, flyplasser osv., samt løsninger for personlig og virksomhetskskritisk datafangst for tid til lønn og fravær, jobbregistrering og prosjektregistrering. Kaba kan se tilbake på snart 150 års historie, der vi har blitt markedsledende og eksperter innen ulike tidsregistrering- og sikkerhetsløsninger.

SAP løsningen og Kaba Workforce Management
Kaba Workforce Management (WFM) har levert SAP sertifiserte løsninger siden 1989 og er ledende innen SAP-sertifiserte og integrerte delsystemer for dataqfangst for tidsregistrering, jobbregistrering og adgangskontroll. I tillegg til disse standard modulene, tilbyr Kaba en SAP integrert løsning for: Attendance Board, Visitor Management og kantine løsning. Mer enn 1400 SAP-kunder verden over benytter våre løsninger per januar 2012. Vi leverer løsning som er sertifisert både for Business By Design versjonen og SAP ERP.

Delsystemet B-COMM ERP 4 SAP ERP er en mellomvareløsning spesielt utviklet for innsamling av virksomhetens data, for tidsregistrering, jobbregistrering og adgangskontroll. Løsningen er sertifisert og er 100% integrert til SAP's delmoduler da vi benytter SAP grunndata. Dette betyr en enkel implementering, samt en sikker og feilfri datautveksling mellom SAP moduler (HCM, PP, PS, PM / CS, CATS) og Kaba's terminaler og programmer. Det er også en mobil løsning tilgjengelig.

Kaba WFM - Nordic
Kaba ønsker å vokse i det nordiske markedet og har nylig etablert Kaba WFM – Nordic med base i Oslo, samt avdelinger i de øvrig nordiske landene for å være nærmere vår kunder. Vi påtar oss konsulentbistand for implementering av tidsregistrerings-, adgangskontroll- og datafangstløsningene og har bred og lang kompetanse innen områdene HR/HCM - Time, CATS, PM/PP/PS/CS og mobile løsninger for tidfangst.

Av Nordiske kunder som allerede benytter løsningen kan nevnes:
ABB, Arcus, Kverneland, Lyse Kraft, Wärtsilä, Tarkett, SAS, Ringnes, Danisco, Strhyns, Dong Energy, Volvo IT, Vestas, Aker Stord, Aibel, Utenriksdepartementet i Norge, IFE - Institutt for energiteknikk, SCA Hygiene, Norsk Gjenvinning mfl.

 Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com
Telefon: (+46) 8 525 077 30

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com
Telefon: +47 85 44 99 00


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2017